Creați o linie de detergenți și dezinfectanți cu numele brand-ul dvs., folosind serviciul Private Label de la Chemix Grupp

Compania „Chemix Grupp” SRL a intrat pe piața Moldovei în 2008. ​

Scopul nostru este să creăm produse eficiente și de calitate folosind cea mai recentă tehnologie. Toate produsele noastre sunt fabricate folosind cele mai moderne echipamente și numai ingrediente de înaltă calitate și aprobate sunt utilizate în compoziția acestora.

Vom dezvolta pentru dvs. linia Private Label care va spori gradul de recunoaștere și popularitate a brand-ului personal. Fiecare client prezintă o individualitate aparte pentru noi, așa că vă vom oferi o soluție care vă poate satisface personal. Viziunea dvs. este importantă pentru noi, la care vom adăuga cunoștințele și profesionalismul nostru.​

R

Calitate

Cea mai bună formulă și ingrediente pentru a vă remarca produsele pe piață

Preț

Prețurile noastre vă vor surprinde plăcut

Unicitate

Abordare individuală a comenzii

Echipamente

Echipament modern

Pentru cine se potrivește

Serviciul Private Label va fi de interes pentru toți cei care doresc să crească încrederea clienților în brand-ul lor. Printre clienții noștri se numără cluburile sportive, centre medicale, saloane de înfrumusețare, restaurante, cafenele etc.

Private Label este o soluție excelentă pentru cei care doresc să își lanseze linia de produse și să se promoveze pe piață.

Ce putem realiza

În arsenalul nostru există o gamă largă de produse pentru diverse scopuri, de la dezinfectanți la detergenți. Puteți alege dintre formulele deja disponibile sau le puteți dezvolta în colaborare cu specialiștii noștri.
Vom elabora pentru dvs:

Dezinfectanți

Detergenți pentru curățare

Soluții pentru îngrijirea feței și a corpului

Partenerii noștri

Tindeți spre succes și doriți ca brandul dvs. să ocupe un loc demn pe piață? Contactați-ne și vom crea o linie de produse unică pentru dvs., clienții dvs. o vor aprecia la justa valoare.

3 + 11 =